Stockholm på egen hand 3 dagar

Följ med oss till den kungliga huvudstaden!

På denna resan kan du sjölv välja vad du vill göra när du kommer till Stockholm. Kanske går du på någon trevlig teater, ett besök på Skansen med lite allsång är ju alltid trevligt, eller så gör du stan på dagen och kanske Gröna Lund på kvällen och varför inte en fantastisk skärgårdstur. Denna resa är det bara viljan och fantasin som sätter gränserna.

Pris från:
2 595:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-3, transfer till och från allsång på Skansen för dom som så önskar
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När vi kört ett par timmar så stannar vi för förmiddagsfika från busscafét. Färden fortsätter mot Stockholm och på vägen kommer vi såklart att pausa på ett trevligt ställe där det finns möjlighet att köpa lunch. När vi kommit till Stockholm och checkat in på vårt centrala hotell, Grand Central by Scandic. Så här ska man bo i den kungliga huvudstaden!

Dag 2. Denna dagen disponerar ni helt på egen hand. På kvällen kommer bussen att köra fram och tillbaka till Skansen för dom som vill se Allsång på Skansen.

Dag 3. Efter frukost så vänder vi tillbaka mot Blekinge och Skåne igen. Vi gör givetvis stopp för bensträckare, lunch och fika på vägen hem också.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-3
Transfer till och från Allsång på Skansen för dom som så önskar åka dit.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-07-30BussStockholm på egen hand 3 dagarMer än 82 595:-Boka