Oscarsrevyn

Oscarsrevyn

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.

På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Oscarsrevyn blir höstens stora nöjeshändelse i Göteborg. Kom och upplev en kväll fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje. Bakom Oscarsrevyn står rutinerade revyräven Calle Norlén och succéregissören Edward af Sillén.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1: Vi startar på morgonen från respektive hemort och stannar på lämpligt ställe för bensträckare innan vi når Göteborg.
Vi bor på centrala Scandic Europa som ligger vägg i vägg med det stora köpcentret "Nordstan" Eftermiddagen och kvällen har ni tid att själv utforska Göteborg.

Dag 2: Efter en god frukost har ni ännu en dag i denna vackra stad. Kanske ett besök på Lisebergs Julmarknad.
Bussen hämtar upp er vid hotellet och kör er till Lorensbergsteatern där Oscarsrevyn spelas, föreställningen börjar kl. 19.30 och beräknas pågå ca 2,5 tim.

Dag 3: Efter en skön sovmorgon lämnar vi hotellet och Göteborg vid 10:30. På vägen tillbaka stannar vi på Björkäng vägkrog, här finns det möjlighet att köpa lunch om man önskar.

* Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa Tur o Retur
Frukost dag 2 o 3
Del i dubbelrum på Scandic Europa
Biljett till Oscarsrevyn på Lorensbergsteatern