Om oss

Välkommen till Bromölla Buss!

Sedan maj 2016 är Bromölla Buss en del av Trossö Buss. Ett Karlskronabaserat bussbolag som startade 2006 och 2016 utsågs till Årets Företag. Vår målsättning är, och har alltid varit, att erbjuda våra resenärer en upplevelse utöver det vanliga när det gäller allt från första kontakten till resans slut.

Vi lägger stor vikt vid miljö, säkerhet och service och åker därför alltid i moderna bussar med välutbildade chaufförer.

Här på vår hemsida hittar ni ett varierat och brett utbud av upplevelser och äventyr. Från flerdagars resor ut i Europa med buss och ibland flyg eller båt, till endagars shopping, teater, musikaler, sport och allehanda mässor. Saknar ni något? Har ni tips på resmål? Tveka inte, hör av er till oss. Vi är mycket tacksamma för all inspiration och kunskap som ni, våra resenärer, delar med er av.

Med lång erfarenhet av gruppresor till alla möjliga länder, platser och orter, kan vi skräddarsy era bussresor helt och hållet efter era egna önskemål. Har ni egna förslag på resmål hjälper vi gärna till att sätta ihop just er egen resa. Varför inte lägga upp hela årets fantastiska reseupplevelser hos oss? Tillsammans hittar vi ett brett och intressant utbud där vi tar hand om bokningar m.m.

Vår målsättning är att en bussresa tillsammans med oss ska vara så mycket mer än bara en resa. Tillsammans med Er och vår duktiga personal ska vi skapa minnen som varar livet ut. Känn er varmt välkomna ombord så ger vi oss ”ut i världen” tillsammans.

 

Elisabeth och Magnus Petersson