Timmendorfer Strand Julmarknad 3 dagar

En traditionell Julmarknad i lyxig miljö. Här kan julen verkligen börja. Alldeles intill havet vid den 7 km långa vita sandstranden ligger flotta Maritim Seehotel, Timmendorfer Strands stolthet. Med sin nyrenoverad SPA-avdelning på 3000 kvm erbjuder de både inom- och utomhuspool, mängder av olika sorters bastu, relaxrum och ett flertal behandlingar att välja mellan. Hotellets centrala läge gör att det aldrig är långt till julen.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Nu har vi inte långt till Timmendorfer Strand. Vi checkar in på vårt hotell Maritim Timmendorfer Strand Club Hotel****. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 2.
Idag innan lunch kör vi den korta biten till julmarknaden i Lübeck. Här tillbringar vi eftermiddagen på egen hand. Framåt seneftermiddagen åker vi tillbaka till Timmendorfer Strand och värt hotell för en gemensam middag.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

I priset ingår

Del i dubbelrum
förmiddagsfika dag 1
frukost dag 2-3,
middag dag 1-2,
utflykt till Lübeck