The Sound of Music 2 dagars

The Sound of Music. Musikalen som attraherar fans i alla åldrar.


Elisa Lindström är klar i rollen som Maria. Nyligen vann Elisa Sveriges största danstävling – Let´s Dance och blev hela svenska folkets favorit.


Elisa var ”Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015)
2013 vann hon TV 4s Körslaget med sin kör
2010 vann Elisa Dansbandskampen i SVT med sitt dansband ”Elisa´s”

"Att få spela Maria i Sound of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet. Jag är glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld!"  Elisa Lindström

Sound of Music med musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II

Handlingen: Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset, något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Georg tycker inledningsvis inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Georg gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster och får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona kl. 09.00 och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Malmö och vårt centralt belägna Scandic Hotell St. Jörgen. Eftermiddagen är fri för egna utflykter i Malmö, kanske lite shopping innan vi äter en gemensam middag på hotellet kl. 17:00. Efter middagen åker vi med bussen till Nöjesteatern där föreställningen börjar kl. 19.00

När föreställningen är slut så går bussen tillbaka till hotellet igen.

Dag 2. Idag tar vi sovmorgon och njuter av hotellets fantastiska frukost. Vid kl. 12.00 vänder vi hem mot Blekinge igen. Vi beräknas vara tillbaka i Karlskrona igen vid ca kl. 15.30.

I priset ingår

Del i dubbel

Fm. fika dag 1

Middag på hotellet dag 1

Biljett till Nöjesteatern

Frukost dag 2