SPA & Kultur Tallinn 6 dagar

En fantastik SPA-resa till Tallinn.

Unna dig en hätlig resa tillsammans med dina vänner, eller åk iväg och ta hand om dig själv. På denna resan blandar vi njutning med lite kultur och trevliga rundturer.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan

Pris från:
6 495:-
Dagar:6
Del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-6, middag dag 1-5, lunch dag 2, guidad rundtur i Tallinn och Helsingfors med lokalguide (2h), konsertbiljett till Sibelius, reseledare, behandlingar (1 x 20 minuter massage, 1 x vattengympa, 2 x valfria behandlingar från hotellets lista)
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Skåne på morgonen via Blekinge enligt vår tidtabell. När vi kört ett par timmar så stannar vi för förmiddagsfika från bussen på någon mysig rastplats. På vägen mot Stockholm kommer det också att ges möjlighet till att köpa lunch längs vägen. Från Stockholm åker vi med Silja Line till Tallinn. Ombord äter vi middag medans vi seglar ut genom Stockholms skärgård.

Dag 2. Innan vi kommer till Tallinn äter vi frukost ombord. Stärkta av den är det dags att ta sig an Tallinn. Tallinn som är Estlands huvudstad, ligger som en vacker pärla i Finska viken. Den medeltida innerstaden är en av de bäst bevarade i Europa och finns med på Unescos Världsarvslista. Till hjälp att visa oss det bästa av Tallinn har vi en lokalguide under 2 timmar. Efter guidningen börjar man känna att det är dags att äta lunch. Det gör vi på Rastaurant Old Hansa (2-rätters). Efter lunchen åker vi till vårt SPA-hotell som ligger i Laulasmaa. Hotellet heter Laulasmaa SPA Hotel. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Idag är det tid för njutning.  (Välj mellan det behandlingar som ingår i priset).

Dag 4. Även denna dag är det tid för njutning. (Välj mellan de behandlingar som ingår i priset).

Dag 5. Idag efter frukost lämnar vi Laulasmaa. Vi kommer att åka färjan från Tallinn till Helsingfors. I Helsingfors ska vi få en guidad rundtur i 2 timmar med lokalguide. Efter guidningen kommer det att finnas tid till att på egen hand äta lunch på någon trevlig restaurang. När vi träffas efter egentiden ska vi gå på konsert. Sibelius Finland Experience är en förstklassig upplevelse där Sibelius musik och bilder från finska naturen möter varandra på Musikhusets Konsertsal. Konserten vara ca 1 timme, sedan är det dags att mönstra på färjan från Helsingfors till Stockholm. Vi äter gemensam middag ombord.

Dag 6. Frukost ombord på färjan innan vi ankommer till Stockholm vid ca kl. 09:30. Vi kommer att köra samma väg tillbaka och givetvis kommer vi att stanna med jämna mellanrum för bensträckare, fika och lunch.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan

 

*Vi reserverar oss mot ändringar i programmet.

I priset ingår

Del i dubbelrum 
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-6
Middag dag 1-5
Lunch dag 2
Guidad rundtur i Tallinn och Helsingfors med lokalguide (2h)
Konsertbiljett till Sibelius
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/9BussSPA & Kultur Tallinn 6 dagarMer än 86 495:-Boka