Skottland 2018

Äntligen åker vi till Skottland igen!

Vi är många som väntat och längtat efter att få uppleva detta magnifika landskap. Det bllir Whiskeyprovningar som sig bör när man åker till Skottland. Vi besöker vackra slott och får givetvis en guidad rundtur i fantastiska Edinburgh. Kort sagt en magnifik resa!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1, 

Avresa från Karlskrona mot Kastrup med vår komfortabla turistbuss enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. Snart är vi på väg till Edinburgh. Här möter vår buss upp oss och kör oss till vårt hotell Salutation Hotel som ligger i Perth. Gemensam middag på kvällen.

 

Dag 2, 

Idag efter frukost åker vi en heldagstur där vi besöker slottet och trädgården på Blair Castle.  På vägen till Edradour Distilley kommer vi att stanna för lunch innan vi har vårt besök på Edradour Distillery. Gemensam middag på kvällen.

 

Dag 3, 

Dagsutflykt Famouse Grouse på förmiddagen. Eftermiddagen på egen hand.

 

Dag 4,

Idag går färden till Sterling Castle där vi får en guidad rundvisning. Efter visningen äter vi en gemensam lunch tillsammans innan vi åker vidare till Loch Katrine. Här åker vi en tur på sjön innan vi vänder tillbaka till Perth och vårt hotell. Gemensam middag på kvällen.

 

Dag 5, 

Avresa från Perth efter frukost mot Edinburgh. Här får vi en guidad stadsrundtur med lokalguide på förmiddagen. Sedan blir det även lite egen tid innan vi på kvällen äter en gemensam middag.

 

Dag 6, 

Efter frukost blir det avfärd till Edinburgh flygplats. Incheckning och avfärd mot Köpenhamn. Här står vår bekväma buss och väntar på er. Vi åker direkt mot våra hemorter.

 

Pris: 13 995 kr

Enkelrumstillägg: 1 250 kr

Detta ingår: Transfer till och från Köpenhamns flygplats, reseledare, frukost dag 2-6, middag dag 1-5, lunch dag 2,4, provningar och besök enligt programmet.

I priset ingår

Transfer till och från Kastrup, flygbiljett tur o retur, reseledare,
Whiskyprovning av 2 sorter & rundvisning på The Famous Grouse Experience/Glenturret
Distillery,
frukost dag 2-6, middag dag 1-5
Entré & rundvisning av slottet & trädgården, Blair Castle
Lokalguide i Edinburgh, 3 tim
Whiskyprovning av 2 sorter &
rundvisning på Edradour Distillery
Lunch dag 2,4
Entré Sterling Castle
Båttur på Loch Katrine