Påskmarknad i Rostock 3 dagar


Följ med på en avkopplande 3-dagars resa till Rostock för att fira påsken och våren. Staden fylls av trevliga marknadsstånd och vårkänslorna ligger i luften.

Vi bor i centrum på Steigenberger Sonne Rostock

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken"PDF" nedan.

 

 

 

 

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Sverige – Rostock
Vi startar tidig morgon och kör via Öresundsbron mot Gedser där vi bordar färjan till Rostock. Överfarten tar ca 2 timmar så det finns gott om tid för lunch och avkoppling. Vi checkar in på vårt hotell Hotel Steigenberger Sonne Rostock som
ligger centralt och nära till huvudshoppinggatan Kröpliner Stasse.  Nu har ni hela eftermiddagen och kvällen att strosa runt i Rostock.

Dag 2 Rostock

Idag har vi en helt orörd dag framför oss. Passa på att ta sovmorgon och njut extra länge av hotellets stora frukost. Bege er ut i vimlet bland påskpynt och godsaker. I de gotiska gavelhusen och den medeltida kyrkan ser man tydliga spår från Hansans handelsimperium som Rostock var en stor del av. Ett annat tips är att ta en tur med spårvagnen till vackra Warnemünde. För de som önskar erbjuder vi att åka med bussen till Karls Erlebnis, upplevelsebyn med ett mångsidigt utbud av produkter, presentartiklar, sylter, inlagda gurkor, handgjorda tvålar m.m., på förmiddagen.


Dag 3 Rostock – Sverige
Vi tar lite sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 9.30 och drar vi oss mot hamnen och stannar till vid Bordershop innan vi kör ombord på färjan som avgår 11:00.

Den 30 mars är många butiker stängda i Rostock men flertalet restauranger är öppna
Påskmarknad med avresa 30 mars ingår det middag dag 1

*Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogrammet.

 

 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3

Påskmarknad avresa 30 mars ingår det middag dag 1