Kuta & Kör

Välkommen till Gunnebo slottsteater sommaren 2018 och den 35-årsjubilerande musikaliska komedin Kuta och kör. Upplev slottsträdgården, njut av den ekologiska maten och skratta med i sommarens galnaste komedi! Alla platser under tak!

Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal, och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke – lyckligt ovetande om varandra.  Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar. När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen (Ewa Roos) besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp.

För att rädda situationen dras hans granne (Ola Forssmed) in och den första lilla lögnen leder både till en andra och en tredje – och snart är skrattkarusellen igång. Nu gäller det att kuta och köra!

Vi bor på fina Clarion Hotel Post central i Göteborg.

Pris från:
1 995:-
Dagar:2
Bussresa
Del i dubbel Clarion Hotel Post
Biljett Kuta & Kör på Gunnebo Slott kl. 19.00
Frukost dag 2
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1
Avresa tidigt under förmiddagen. Efter passande stopp når vi Göteborg vid 13.30-tiden. Här checkar vi in på centrala Clarion Hotel Post som har perfekt läge nära det bästa som Göteborg har att erbjuda.
Under eftermiddagen har ni tid att utforska Göteborg, bussen kör er i god tid till Gunnebo Slott där föreställningen börjar kl. 19.00
Dag 2
Efter sovmorgon och stor frukostbuffé har ni hela dagen till eget förfogand. Vad sägs om shopping i Nordstan, lunch på avenyn eller fika i mysiga Hagastan?
Hemresan startar kl 14-tiden från Nordstan.

I priset ingår:
Bussresa T o R
Del i dubbelrum
Frukost dag 2
Biljett till föreställningen Kuta & Kör

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/7BussKuta & Kör - 2 dagar GöteborgMer än 81 995:-Boka