Köpenhamn - Oslo - Göteborg, 3 dagar

”Tre storstäder, fantastisk kryssning och intressanta stadsrundturer”
Följ med oss på en trevlig kryssning med vackra vyer och intressanta stadsrundturer

 

 

Pris från:
2 895:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, del i insides dubbelhytt, förmiddagsfika dag 1, Middagsbuffé dag 1 inkl 1 dryck ombord, frukost dag 2-3, Middag dag 2, stadsrundtur i Köpenhamn, Oslo och Göteborg.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. När vi kommer till Köpenhamn så finns det lite tid att strosa på egen hand innan vår lokalguide ansluter. Guiden visar oss runt i Köpenhamn under ca 3 timmar. Efter guidningen är det dags att ”mönstra på” vårt fartyg som ska ta oss till Oslo. Ombord bjuds vi på en fantastisk buffé, som vi avnjuter tillsammans.
                        
Dag 2. I dag ska man sätta klockan tidigt om man vill njuta av frukosten samtidigt som man även njuter av de vackra vyerna när vårt fartyg seglar in i Olslofjorden. När vi kommit iland i Oslo, vänta vår norska lokalguide på att visa oss runt i Oslo under ca 3 timmar. Efter guidningen ges det lite tid för lunch på egen hand innan vi fortsätter vår färd mot Sverige och Göteborg. I Göteborg kommer vi att bo på centralt belägna Quality Hotel Panorama. Här kommer vi också att äta en gemensam middag på kvällen.
                 
Dag 3. Efter frukost är det åter igen dags att möta upp vår svenska lokalguide som ska visa oss runt i Göteborg under ca 3 timmar. Efter guidningen finns det tid att på egen hand utforska Göteborgs centrum och äta en god lunch. Kl. 16:00 vänder bussen tillbaka mot Blekinge.
Vi beräknas vara i Karlskrona ca kl. 21:30 igen.
 

*Reservation för eventuella justeringar i dagsprogrammet

 

I priset ingår

Bussresa
Fm-fika dag 1
Del i insides dubbelhytt
Middagsbuffé dag 1 inkl i dryck ombord
Frukost dag 2-3
Del i dubbelrum
Middag dag 2
Stadsrundtur Köpenhamn, Oslo och Göteborg
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/4BussKöpenhamn - Oslo - Göteborg, 3 dagarMer än 82 895:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/5BussKöpenhamn - Oslo - Göteborg, 3 dagarMer än 82 895:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/9BussKöpenhamn - Oslo - Göteborg, 3 dagarMer än 82 895:-Boka