Hildesheim Julmarknad

Hildesheim, denna fantastiska korsvirkesstad! Hotell van der Valk****, såhär ska man bo i Hildesheim.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Färden fortsätte förbi Lübeck, Hamburg och Hannover innan vi kommer fram till Hildesheim. Här checkar vi in på vårt lyxiga hotel van der Valk****. En tjuvtitt på Julmarknaden som är alldeles utanför dörren på hotellet hinner vi säkerligen med innan vi äter en gemensam middag på hotellet.
Dag 2.
Idag har vi hela dagen för oss själva. Besök julmarknaden, shoppa, ät massor med korv och kartoffelpuffen så att ni håller skinnet spänt och sockret på topp. Kolla in en trevlig restaurang till kvällens måltid.
Dag 3.
Idag innan lunch gör vi en utflykt till julmarknaden i Celle under några timmar. Här hinner vi också med att äta lunch i fall man vill det. När vi är nöjda åker vi tillbaka till Hildesheim igen. Gemensam middag på hotellet
Dag 4.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1 och 3
Utflykt till Celle