Heiligenhafen 3 dagars Time Out

Många har säkert redan varit i eller passerat Heiligenhafen och varje gång tänkt; åh så fint här är, här skulle man vilja stanna lite längre. Nu har du äntligen chansen att se lite mer av mysiga Heiligenhafen och upptäcka denna vackra stad samtidigt som du har gott om tid för god mat, vila och naturligtvis shopping! Vi bor på centrala Meereszeiten i Heiligenhafen. En härlig plats för avkoppling och inte alls långt att åka, time out helt enkelt.

 

Pris från:
2 495:-
Dagar:3
Bussresa, Del i dubbelrum, frukost dag 2, 3. Lastvikt 50 kg
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1:
Vi startar på morgonen och åker färjan från Rödby till Puttgarden vid 12-tiden. Vi kommer fram till Heligenhafen vid 14-tiden och nu har ni hela eftermiddagen och kvällen att utforska denna vacka hamnstad.
Hotel Meereszeiten **** ligger centralt alldeles nere vid hamnen där ni hittar både affärer och och många mysiga resturanger.
Hotellet har en SPA-avdelning med bastu och gym. Det går också bra att förboka SPA-behandlingar på hotellet. http://hafenhotel-meereszeiten.de/hotel/hotel-meereszeiten-wellness.pdf?m=1485168356
Dag 2:
Tillbringa din dag precis som du vill, njut av denna underbara by, gå en promenad i hamnen, titta i de mysiga butikerna eller gå och sätt dig på ett café eller restaurang för att bara njuta.
Dag 3:
Idag blir det sovmorgon och gott om tid till frukostbuffén innan vi sätter oss i bussen klockan 10.30. Vi gör ett stopp för shopping i ca 1 timme, därefter kör vi den korta vägen till Puttgarden och tar färjan tillbaka till Rödby. Vi beräknar passera Öresundsbron vid 17-tiden.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2, 3

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/5BussHeiligenhafen_Time Out 3 dagar62 495:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/6BussHeiligenhafen_Time Out 3 dagarMer än 82 695:-Boka