Costa Brava 8 dagar

8 dagar i härliga regionen Costa Brava med sol, bad och trevliga utflykter

Costa Brava är känd både för sina många badorter och för sina många vinodlingar. Vi kommer att bo i Malgrat de Mar. 

 

Pris från:
9 995:-
Dagar:8
Transfer till Kastrup tur och retur, flygbiljett, del i dubbelrum, vinprovningar och utflykter enligt program, frukost dag 2-8, middag dag 1-7, svensk reseledare under hela resan
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa på morgonen från Karlskrona. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enlig vår tidtabell och påstigningsplatser. Vi ankommer Köpenhamns flygplats i god tid för att checka in i lugn och ro. När vi satt oss till rätta i flygplanet så är det en flygtid på cirka tre timmar till Barcelona. När vi landat så väntar vår spanska buss och chaufför på oss. Det tar ca 1,5 timme från flygplatsen till vårt hotell, Aqua HOTEL Silhuette & Spa. Här kommer vi att bo under hela vår vistelse. Vi kommer också att äta våra middagar på kvällarna här.

Dag 2. Härlig dag på egen hand. (Glöm inte att smörja in er)

Dag 3. Idag efter frukost är det dags för en heldagsutflykt till Barcelona, vår lokalguide möter upp oss och ger oss en stadsrundtur på ca 4 timmar. Sedan får ni lite egen tid att strosa runt.

Dag 4. Härlig dag på egen hand.

Dag 5. Idag efter frukost ska vi iväg på en heldagsutflykt. Vi ska ha Cavaprovning på Freixenet och vinprovning på Bodega Torres.

Dag 6. Härlig dag på egen hand.

Dag 7. Härlig dag på egen hand.

Dag 8. Idag är det dags att checka ut från hotellet. Det gör vi vid lunchtid. Vår spanska buss hämtar oss på hotellet och kör oss till flygplatsen i Barcelona. Flygtiden till Köpenhamns flygplats är beräknad till ca 3 timmar. På Köpenhamns flygplats väntar vår buss på att ta er tillbaka till era respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Busstransfer till och från Kastrups flygplats
Flygbiljett
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-8
Middag dag 1-7
Utflykter och vinprovningar enligt program
Svensk reseledare under hela resan

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-09-25BussCosta Brava 8 dagarMer än 89 995:-Boka