Bremen Oktoberfest 4 dagar

Upplev Oktoberfest i Bremen när den är som bäst, i ett lungt tempo på dina egna villkor!

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona kl. 06.00 och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Rödby där vi ska åka med färjan till Puttgarden. När vi kommit på tysk mark har vi bara ca 4 timmar till Bremen och vårt hotell Swiss Otel. Vi beräknas ankomma till hotellet vid 17 tiden. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2 -3. Dessa dagar kan vi utforska Bremen och oktoberfesten på egen hand i ett lugnt tempo. Vårt hotell ligger bara ett stenkast från Freimarkt där ölfestivalen äger rum. Det finns också ett stort utbud av affärer och gallerior. Vill man vara lite kulturell finns gott om museum och andra sevärdheter att besöka.Tips på aktiviteter, se länkar.

Dag 4. Efter frukost är det dags att lämna Bremen och bege oss mot Puttgarden igen, men innan dess kommer vi att stanna i Heiligenhafen för lite shopping. På vägen hem kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbel
Middag på hotellet dag 1
Frukost dag 2-4