Berlin Tattoo 4 dagar

En storslagen weekend i Berlin

Denna resan har det mesta, stadsrundtur i Berlin, Berlin på egen hand, god mat, trevlig bussresa, en show som ingår i priset och en show som man kan köpa till som ett tillägg för den som vill.
Showen som ingår i priset är är den största i sitt slag i Europa, den lockar tusentals åskådare varje gång:

Berlin Tattoo - Showen, detta är en musikfest med mer än 700 deltagare från flera länder i Europa.

Den andra showen som inte ingår i resans pris utspelar sig på Tysklands största hotell, Estrel Hotel: Stars In Concert, här får vi se kopior på våra gamla och nya idoler. Inte nog med att dom låter likadant, dom ser likadana ut också. Här bjuds vi garanterat på en upplevelse med både fart och fläkt.
Välkommen att följa med på en helt unik upplevelse!

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresas från Karlskrona tidigt på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi har kommit några mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för förmiddagsfika som serveras från bussen. Färden fortsätter till Gedser där färjan väntar på att ta oss över till Rostock. Färjan tar ca 2 timmar, så här finns det gott om tid att äta lunch i lugn och ro. När vi kommit iland i Rostock kör vi direkt bort till Calles och gör våra inköp. Nu har vi bara 3 timmar på tyska Autobahn innan vi är framme vid vårt hotell, Berlin Mark Hotel ett centralt hotell som ligger endast 600 meter från Europacenter och KaDeWe (Kaufhaus des Westens). Nu installerar vi oss och sedangår vi en kort stäcka till en närliggande restaurang där vi avnjuter en gemensam middag tillsammans.

Dag 2. Idag kommer vi göra en stadsrundtur med en svensktalande lokalguide, rundturen varar i ca 3 timmar, sedan är eftermiddagen fri för egna aktiviteter. För er som följer med till Stars In Concert samlas vi i receptionen kl. 19:00 för färd till föreställningen som äger rum på The Estrel Festival Center. För övriga är det kvällen fri för egna aktiviteter.

*I kväll ordnar vi en utflykt där vi tittar och lyssnar till Stars In Consert. En fantastisk upplevelse där vi får träffa våra gamla och nya idoler. Föreställningarna varierar och man kan inte med säkerhet saga vilka artister som kommer att uppträda, men det vi kan lova är en fartfylld kväll med många duktiga artister. Tex.  Tina Turner, Louis Armstrong, Robbi Williams, Dusty Springfield, Elvis Presley, Blues Brothers, Sting, Amy Winehouse, Elton John, Madonna, mm, mm.
Denna utflykt ingår inte i resans pris utan bokas separat senast 6 veckor innan avfärd.
Pris: 550 kr per person

Bokning av Stars in Consert-biljetter kan endast ske på förfrågan från 2017-10-05

Dag 3. Idag har ni hela dagen för er själva. Vi samlas för en gemensam middag på en restaurang där vi äter en gemensam middag innan vi åker ut till resans höjdpunkt, BERLIN TATTOO. Föreställningen börjar kl. 20:00, så vi åker ut i god tid för att hinna känna på stämningen innan föreställningen börjar. Berlin Military Tattoo är den största händelsen i sitt slag med tusentals besökare. Deltagarna som utför sina uppträdanden kommer från bland annat Skottland, Danmark, Tyskland och Storbritannien mm. Uppträdet kommer att vara i Max-Schmeling-Halle, det är den största arenan i Berlin och Brandenburg med plats för knappt 12 000 åskådare. Efter föreställningen åker vi tillbaka till vårt hotell.

Dag 4. Idag lämnar hotellet efter frukost vid ca kl. 09:00 och kör raka vägen upp till Rostock där vi tar färjan tillbaka till Gedser igen. När vi kommit iland i Danmark kommer vi att köra raka vägen till Ekerödsrasten. Här kommer vi att pausa, och den som vill kan med fördel äta kvällsmat här om man önskar.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1,3
Entré Berlin Tattoo
Reseledare

Detta ingår inte
Kvällsutflykt till Stars In Concert, tillägg: 550 kr per person
Måste bokas minst 6 veckor innan avfärd.