Berlin Julmarknad, 4 dagar

Berlin är alltid värt en resa! Massor med julmarknader, shopping och kultur.


Julmarknaderna i Berlin är många, vid Charlottenburg Schloss, utanför Europacenter, på Potsdamer Platz och Gendarmenmarkt mm. Dessutom finns det ju fantastisk shopping och museum att besöka.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona tidigt på morgonen och kör upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Gedser där vi ska åka med färjan till Rostock. När vi kommit på tysk mark kör vi till Calles för shopping. När den är avklarad har vi ca 3 timmar till Världsstaden Berlin. Vi bor på  Abba Berlin Hotel, där vi också äter en gemensam middag på hotellet
      
Dag 2. Hela dagen till eget förfogande.
(Ett tips är att åka med en ”Hop On Hop Off Buss” då får man verkligen se alla sevärdheter som Berlin har att erbjuda. Det kostar ca 10 – 12 Euro och då får man åka så mycket man vill under hela dagen).

Dag 3. Hela dagen till eget förfogande.

Dag 4. Efter frukost lämnar vi Berlin vid kl. 09:00. På vägen hem kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 22:00 tiden.  

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2-4